Verzenden

Wij vinden een snelle levering belangrijk, daarom heb je artikelen die je op werkdagen voor 13.00 uur besteld de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen die na 13.00 uur binnen zijn, worden de volgende werkdag verzonden.

PostNL is onze bezorgdienst en bezorgt op alle werkdagen en zaterdagen. Je kunt ook je gewenste servicepunt selecteren (PostNL, DHL of DPD) kiezen om je bestelling bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Zodra je bestelling is verzonden, kunnen we je afleveradres niet meer wijzigen. Als je bestelling niet binnen 3 werkdagen wordt ontvangen, neem dan contact op met onze customer service.

Wat gebeurt er met je bestelling als je niet thuis bent?

De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link.

PostNL laat dan met één van de volgende twee opties weten waar je bestelling is:

– De bestelling ligt bij de buren

– De bestelling ligt bij een afhaalpunt

Retourneren

Klik hier om te retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wilt retourneren, mag je binnen 14 dagen * gratis retourneren. De periode van 14 dagen begint op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen.

Het terugsturen kun je heel gemakkelijk zelf regelen via onze retourservice:

Stap 1: klik op bovenstaande button en meld je retour aan.

Stap 2: volg de 5 stappen in het retourproces; bekijk zending: postcode en het trackingnummer van je bestelling. Dit nummer vind je in de track & trace e-mail en/of op de verzendlabel op de doos.

Stap 3: verpak de artikelen netjes in de originele verpakking en voeg de factuur toe

Stap 4: geef het pakket af bij het door jou gekozen drop- off punt.

Zodra het pakket bij ons binnen is dan ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je geen mail ontvangen, laat het ons dan weten.

De kosten voor het retourneren zijn gratis. Als je je hele bestelling retourneert, ontvang je je eventuele verzendkosten retour. Retourneer je een deel van je bestelling, dan ontvang je je verzendkosten niet retour.

 

* Dit geldt alleen voor Nederland en België.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor onze rekening.

Ons retouradres
Atyourleisure (Endpro B.V)
Rijnkade 186
1382GT Weesp

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.