Over ons

Comfortabele kleding aanbieden, kleding die zich makkelijk laat combineren en kleding die je net dat beetje extra laat voelen tijdens het dragen. Dát is de ambitie van At Your Leisure!

Wij hebben een platform gevormd waarop meerdere merken beschikbaar zijn, zodat jij je nog makkelijker kunt kleden. Daarbij mag je er op rekenen dat de kleding die via At Your Leisure wordt aangeboden op een duurzame wijze is geproduceerd, bij voorkeur in Europese landen. At Your Leisure heeft de ambitie en de overtuiging dat een duurzamere modewereld bijdraagt aan de leefbaarheid van onze planeet.

At Your Leisure zag in 2018 het licht toen een groep vrienden een nieuw initiatief begonnen: Duurzame, comfortabele en stijlvolle mode-items aanbieden rond het thema Leisure. Leisure betekent letterlijk vrije tijd. Voor ons een combinatie van Sport, Ontspanning en Gezelligheid. Verschillende gelegenheden en activiteiten die steeds meer in elkaar overlopen en waar de kleding van At Your Leisure heel goed bij past.

 

Braid Amsterdam

Braid Amsterdam is het in 2019 geïntroduceerde Leisure merk voor de zelfbewuste vrouw. Braid combineert in haar creaties fashion en sport, waardoor mooie en comfortabele kleding ontstaat. Braid Amsterdam maakt daarbij gebruik van de beste, veelal gerecyclede, materialen omdat wij gebruikscomfort en duurzaamheid belangrijk vinden. Daarbij producteert Braid Amsterdam haar kleding vrijwel uitsluitend in ateliers in Portugal.

Braid Amsterdam is met recht het huismerk van At Your Leisure.

 

Zoe Karssen

Zoe Karssen is een Amsterdams modehuis beroemd om haar uitgesproken designs en graphics rond thema’s als Rock & Roll en de popcultuur. Sterren als Kate Moss en Beyoncé zijn regelmatig gezien en gefotografeerd in de iconische stijlen van Zoe Karssen.

Zoe Karssen heeft binnen haar collecties ook altijd een comfy deel bestaande uit fijne shirts en sweaters en lekker zittende pants. Dit deel van de Zoe Karssen collectie past uitstekend binnen de filosofie van At Your Leisure. Comfortabele en makkelijk te combineren kleding dat voornamelijk in Turkije en Portugal is geproduceerd met veel oog voor de gebruikte materialen en arbeidsomstandigheden.